برگزاری نشست ادبی در دانشگاه دولتی تفلیس با موضوع "نقش شهریار در ادبیات ایران"

۲۸ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۸ کد : ۵۹۷۱ اطلاعیه ها
با حضور اساتید زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تبریز در دانشگاه دولتی تفلیس نشست ادبی با موضوع "نقش شهریار در ادبیات ایران"با همت و تلاش رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در گرجستان و همکاری این دانشگاه برگزار کردید.

به همت رایزنی فرهنگی ج.ا.ایران و مشارکت دانشگاه دولتی تفلیس، روز سه شبنه 24 اسفند نشست ادبی با موضوع"نقش شهریار در ادبیات ایران"در محل سالن اجتماعات دانشگاه دولتی تفلیس برگزار گردید.
در این برنامه که با حضور آقای قوام شهیدی سفیر محترم ج.ا.ایران، اساتید گروه زبان و ادبیات دانشگاه تبریز، پروفسور نومادی بارتایا رییس کرسی ایرانشناسی دانشگاه دولتی تفلیس، اساتید، ایرانشناسان و جمعی از دانشجویان گرجی برگزاری می شد، دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی قطعاتی از اشعار استاد شهریار را به زبان آذری و فارسی همراه با ترجمه گرجی قرائت نمودند که با استقبال مهمانان همراه بود.