برگزاری همایش «مولوی و شعر او» در ارزروم ترکیه

۲۲ اسفند ۱۳۹۴ | ۰۹:۱۲ کد : ۵۹۸۱ اخبار تصویری اطلاعیه ها
همایش «مولوی و شعر او» به همت وابستگی فرهنگی ایران در دانشگاه آتاتورک ارزروم برگزار شد.
برگزاری همایش «مولوی و شعر او» در ارزروم ترکیه

همایش «مولوی و شعر او» به همت وابستگی فرهنگی ایران در ارزروم و با مشارکت گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه ارزروم، با حضور رییس دانشکده ادبیات، اساتید زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تبریز و جمع کثیری از استادان و دانشجویان و علاقه‌مندان زبان فارسی در محل سالن مرکزی دانشگاه آتاتورک ارزروم برگزار شد.

در آغاز این همایش، معاون بین‌الملل دانشگاه ارزروم ضمن خوش آمدگویی به هیأت ایرانی از دانشگاه تبریز برگزاری همایش‌های مشترک فی مابین دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و ترکیه را در جهت توسعه روابط دانشگاهی، بسیار مهم دانست.

ابراهیم رنجبر، استاد دانشگاه تبریز با عنوان «ولی در شعر مولوی» اظهار کرد: ولی در اندیشه مولوی همانند آفتاب است که همیشه بر قلب و جان انسانها می‌تابد و قلب انسانها همانند آیینه است که برخی مواقع روی آن را می‌پوشاند و مانع تابش آفتاب به جانشان می‌شود. ولی در نظر مولوی پیامبر اکرم (ص) است.