دیدار اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز از دانشگاههای ارزروم ترکیه

۲۷ تیر ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۰ کد : ۶۰۸۲ اخبار تصویری اطلاعیه ها
جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز برای دیدار از دانشگاههای شهر ارزروم ترکیه عازم این کشور شدند.
دیدار اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز از دانشگاههای ارزروم ترکیه

در این سفر 4 روزه که از 25 لغایت 28 تیر ماه سالجاری و با هماهنگی و برنامه ریزی موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی قفقاز، آناتولی و آسیای میانه و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارزروم صورت گرفت، تعداد 7 نفر از اساتید دانشکده الهیات و علوم اسلامی به سرپرستی  دکتر احمد فرشبافیان، رئیس موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی قفقاز، آناتولی و آسیای میانه، از مراکز علمی، دینی و تحقیقاتی دانشگاهها و شهر ارزروم دیدار کردند.

در طی این سفر اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز با روسا و مسئولین دانشگاههای ارزروم دیدار کرده و در بازدید از دانشکده الهیات این دانشگاهها به بررسی راههای همکاری و تبادل نظر با اساتید گروه الهیات پرداخته شد. بازدید از مراکز دیانت (دینی)،علمی، فرهنگی و تحقیقاتی این دانشگاهها و شهر ارزروم از دیگر برنامه های  رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارزروم برای هیأت اعزامی دانشگاه تبریز بود.